Yandex Metrica

MasterChef 2. turda gözyaşları sel oldu! Yarışmacı öyle bir şey söyledi ki...

MasterChef 2. turda gözyaşları sel oldu! Yarışmacı öyle bir şey söyledi ki...

TV8'de yayınlanan MasterChef, yemeklerle gönülleri fethettiği kadar, yarışmacıların hayat hikayeleriyle duygulandırmaya devam ediyor. İşte yarışmanın dünkü bölümünde yaşanan duygusal anlar.

Magazin

23.01.2024, 19:34

TV8 ekranlarında yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine sahip olan MasterChef Türkiye'de yapılan yemekler kadar yarışmacıların hal ve hareketleri de gündem oluyor. Zaman zaman hayat hikayelerini anlatan yarışmacılar, jüriyi ve ekranları başında yarışmayı takip edenleri duygulandırıyor.

Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde, Rüstem, Melih ve Sami isimli yarışmacılar en iyi Beyti Kebabı'nı yapmak için kıyasıya mücadele etti. En iyi yemeği yaparak bir üst tura geçmeyi başaran yarışmacının babasıyla ilgili sözleri yüreklere dokundu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

MELİH ÜST TURA ÇIKTI

Turun sonunda kebabında çiğlik olması ve sosu olmadığı için ilk veda eden Sami oldu. Rüstem ve Melih arasından üçüncü tura çıkmaya hak kazanan yarışmacı ise Melih oldu.

Somer Şef'in "Geçen yıl ikinci turda elendiğin yarışmada bu yıl üçüncü tura çıkmayı başardın" sözlerinden sonra konuşan Melih, "Bilmiyorum. Belki babam görüyordur" dedi ve duygulandı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"GEÇECEĞİMİ BİLEREK GELDİM" 

Kendini toparlayıp sözlerine devam eden yarışmacı, "Geçen sene çünkü nasip olmadı. Zaten içimde bir belirsizlik vardı, 'geçerim, geçemem' diye. Bu sene buraya çok net geldim. Geçeceğimi bilerek geldim. İnşallah babam görüyordur. Babamın ruhuna gitsin" dedi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"BAZI ACILAR BİZİ OLGUNLAŞTIRIYOR"

Melih'ten sonra tekrar konuşan Somer Sivrioğlu ise "Bazı acılar bizi olgunlaştırıyor. Bunu sende çok net gördük. Geçen yıl genç bir çocuk vardı karşımızda, bu yıl genç bir adam var. Bazen de böyle acılarımızla olgunlaşıyoruz. Allah gani gani rahmet eylesin. Biz de babanın arkanda olduğunu hissettik bugün. Yolun açık olsun" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading