Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mali'den Seda Sayan'ın iddialarına yanıt: İftira yakışmadı

Mali'den Seda Sayan'ın iddialarına yanıt: İftira yakışmadı

Mehmet Ali Erbil, kendisine tecavüz suçlamasında bulnan Seda Sayan'a cevap verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erbil, "İftira etmek yakışmadı." dedi.

Magazin

23.01.2024, 17:34

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki gerginlik gittikçe büyüyor. Komedyenin "geçmişi kirli" sözlerinin ardından Seda Sayan, sosyal medya hesabından cevap vermiş, Erbil'e ağır ithamlarda bulunmuştu.

Sayan, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var. Bence işine bak, ruhunu arındır." ifadelerini kullanmıştı.

"GEÇMİŞİ KİRLİ OLAN SENSİN"

Sayan, sonraki paylaşımında ise "Bu olay benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olduğu için yakınındaki eşlerin, ailen, herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Geçmişi kirli olan sensin." dedi.

"KARŞILIĞI İFTİRA MI OLMALIYDI"

Mehmet Ali Erbil, suçlamalara Instagram hesabından yanıt verdi. Sınırı aştığını, sitem etmek isterken kontrolü kaybettiğini söyleyen Erbil, "Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarımın zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı." ifadelerini kullandı.

"BÖYLE BİR ŞEY VARSA NEDEN SUSTUN?"

Mali, açıklamasının devamında "Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Her neyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading