Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mahsun Kırmızıgül sinema salonunu terk etmişti... Bergen'in yönetmenlerinden yanıt!

Mahsun Kırmızıgül sinema salonunu terk etmişti... Bergen'in yönetmenlerinden yanıt!

Mahsun Kırmızıgül Bergen filminde şarkıların Bergen'in sesiyle değil Farah Zeynep Abdullah'ın performansıyla yer almasına tepki göstermişti. Filmin yönetmenleri Caner Alper ve Mehmet Binay'dan Mahsun Kırmızıgül'e yanıt geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:56

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bergen filmi 4 Mart'ta izleyici ile buluşmaya başladı. Dram ve biyografik film alanında açılış rekoru kıran film, ülke genelinde büyük ses getirdi. Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, filmde Bergen'in şarkılarını Farah Zeynep Abdullah'ın okumasına tepki göstermişti. 

"DUYDUĞUM AN SİNEMADAN ÇIKIYORUM"

Kırmızıgül, "Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyaografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Neşet Ertaş, Zeki Müren, Esengül gibi sanatçıların şarkılarını, hangi oyuncu arkadaşlar seslendirebilir. Ben sevdiğim sanatçıyı izlemeye giderken, ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda değilim." ifadelerini kullanmıştı.

"KENDİNE BEKLEDİĞİ EMPATİYİ GÖSTERSİN"

Bergen'in yönetmenleri Caner Alper ve Mehmet Binay'dan eleştiriye yanıt geldi. Yönetmenler, "Biz de türkücü olarak tanıdığımız Mahsun beyin 'Güneşi Gördüm' filmini seyretmiş ve helal olsun demiştik. Sanatçılar sanatın farklı alanlarına merak duyar ve yeni şeyler denerler. Sanatçılar kendilerine bekledikleri empatiyi başkalarına da göstermelidir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading