Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mahkemeden Mihriban Hurmacı hakkında yeni karar

Mahkemeden Mihriban Hurmacı hakkında yeni karar

Eski futbolcu Özer Hurmacı tarafından hakkında darp edildiğini iddia eden Mihriban Hurmacı hakkındaki 3 günlük hapis kararı verilmişti. Mahkeme avukatın itirazı üzerine bu kararı kaldırdı

Magazin

23.01.2024, 19:02

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor'da oynayan eski futbolcu Özer Hurmacı'nın, eşini darp ettiği iddia edilmişti.

Tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis kararı bulunan Mihriban Hurmacı'nın davasında mahkeme, Mihriban Hurmacı hakkındaki 3 günlük hapis kararının kaldırılmasına hükmetti

Konuya ilişkin Mihriban Hurmacı, şiddetin fotoğraflarını paylaşarak, "Özer Hurmacı sen bir canavarsın. Bunun hesabını vereceksin" şeklinde bir açıklamada bulunmuş, Özer Hurmacı’dan şikayetçi olarak hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

3 GÜN HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ

Akabinde Özer Hurmacı da esas kendisinin mağdur olduğunu belirterek, Mihriban Hurmacı hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Uzaklaştırma kararının ardından Özer Hurmacı, Mihriban Hurmacı’nın tedbir kararını ihlal ederek hakaretlerini sürdürdüğünü iddiasıyla mahkemeye eşi hakkında zorlama hapsi talebinde bulunmuş ve mahkeme Mihriban Hurmacı hakkında tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis kararı vermişti.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada Mihriban Hurmacı ile avukatı Serkan Toper hazır bulundu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

HAPİS KARARI KALDIRILDI

Duruşmada beyanda bulunan Toper, "Müvekkil, televizyona çıktığında uğradığı fiziksel ve psikolojik şiddeti anlatmıştır. Özer Hurmacı’ya herhangi bir iftira, aşağılama veya küfür yoktur. Müvekkilim şiddete uğramasına rağmen zorlama hapsi kararı verilmiştir. Bu karar kabul edilemez. Kararın kaldırılmasını talep ediyoruz" dedi.

Alınan beyanların ardından mahkeme, Mihriban Hurmacı hakkında verilen 3 günlük hapis kararının kaldırılmasına hükmetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading