Yandex Metrica

Mahkemeden Ezgi Mola'yı şoke eden karar! Musa Orhan davasında ceza aldı

Mahkemeden Ezgi Mola'yı şoke eden karar! Musa Orhan davasında ceza aldı

Ezgi Mola'nın Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada karar açıklandı. Oyuncu, 6 bin 960 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Magazin

23.01.2024, 19:18

Oyuncu Ezgi Mola, önceki yıl Batman'da intihar eden İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Musa Orhan hakkında paylaşımlarda bulunmuş, Mola hakkında 'hakaret' nedeniyle dava açılmıştı. Davanın karar duruşması Ankara 31. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Oyuncu, duruşma salonunda hazır bulundu.

Ezgi Mola hakkında Musa Orhan'a hakaret içerikli tweet attığı gerekçesiyle 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti. Bugün karar duruşmasında Ezgi Mola son sözlerini söyledi.

"SANIĞI TANIMIYORUM, TEPKİM TECAVÜZCÜLERE"

Mola, "Sanığı tanımam, bu söylemim tecavüzcülere ve tecavüzcü potansiyeli olan kişileredir. Benim söylemimden önce yapılan haberleri okuduktan sonra bu adamı tecavüzcü olarak değerlendirdim. Sert olmayacak şekilde düşüncemi belirttim. Kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi. Sanatçı olarak sesimi duyurdum, herkes gibi tepkimi dile getirdim" diye konuştu.

Sanık Mola ve taraf avukatlarının beyanları sonrası karar açıklandı. Mahkeme, Ezgi Mola'ya 'hakaret' suçundan 6 bin 960 TL adli para cezasına hükmetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading