Yandex Metrica

Mahkemeden Bircan Bali ve Arto'ya kötü haber! Hadise'ye tazminat ödeyecekler

Mahkemeden Bircan Bali ve Arto'ya kötü haber! Hadise'ye tazminat ödeyecekler

Şarkıcı Hadise, 2009 Eurovision Şarkı Yarışması dönemi hakkında canlı yayında kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Arto ve Bircan Bali'ye dava açmıştı. Mahkeme, Bircan Bali ve Arto'nun Hadise'ye tazminat ödemesine hükmetti.

Magazin

23.01.2024, 18:52

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, şimdilerde Mehmet Dinçlerler ile evlilik hazırlıkları yapıyor. Şarkıcı, bu kez magazin yorumcusu Arto ve Bircan Bali'ye açtığı tazminat davasıyla gündemde.

2009 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Hadise, Düm Tek Tek şarkısı ile dördüncülük etmişti. Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında Hadise'nin sahne aldığı gece konuşulmuş, Arto ve Bircan Bali şarkıcıyla ilgili tartışma yaratan ifadeler kullanmışlardı.

Bircan Bali, ünlü şarkıcının o gün özel gününde olduğunu iddia etmiş, "Yoksa birinci olurdu" demişti. Arto ile Bali konu hakkında şakalar yapmışlardı. Sabah'ın haberine göre, ünlü şarkıcı kişilik haklarının zedelendiğini belirterek avukatı aracılığıyla İstanbul Asliye Mahkemesi'ne başvurdu. Arto ve Bircan Bali'nin iddialarına karşı manevi tazminat davası açtı.

MAHKEME HADİSE'Yİ HAKLI BULDU

Mahkeme, iki magazin yorumcusunun ifadelerinin kişisel haklara saldırı oluşturduğunu belirterek Bircan Bali ve Arto'nun 20 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading