Yandex Metrica
SON DAKİKA
Leyla ile Mecnun yeni Leyla'sı Deniz Işın kimdir, kaç yaşında?

Leyla ile Mecnun yeni Leyla'sı Deniz Işın kimdir, kaç yaşında?

Bir dönemin efsane dizisi Leyla ile Mecnun, yeni sezonuyla Exxen platformunda izleyici ile buluşacak. Dizinin Leyla'sını bu kez Deniz Işın canlandırcak. Dizinin hayranları Deniz Işın'ın kim olduğunu merak ediyor. Deniz Işın kimdir, kaç yaşında?

Magazin

13.02.2024, 15:00

Exxen'de izleyici ile buluşmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezon kadrosu belli oldu. Eski kadrodan birçok isim diziye geri dönecek ancak bu kez Leyla karakterini Deniz Işın canlandıracak. Haberin ardından 'Deniz Işın kimdir, kaç yaşında' sorusu merak edilmeye başladı. Dizi hayranları Deniz Işın'ın hayatını araştırıyor. Peki Deniz Işın kimdir, kaç yaşında? İşte oyuncunun hayatıyla ilgili detaylar...

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

DENİZ IŞIN KİMDİR?

İzmir'de dünyaya gelen Deniz Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği mezunudur. Işın, mezuniyetinin ardından Ege Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisans yaptı. İzmir Sahnetozu Tiyatrosu'nda 2 sene, İstanbul'da ise 1 sene eğitim alan oyuncu, 2017’de 'Lysistrata' oyununda Lysistrata, 2018 yılında 'You Can’t Take It With You' oyununda Alice karakterini oynadı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

DENİZ IŞIN YAŞI

28 Mayıs 1992 yılında doğan Deniz Işın, 29 yaşındadır.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

DENİZ IŞIN DİZLERİ

Fox'da yayınlanan "Her Yerde Sen" dizisinde Merve karakterine hayat veren Deniz Işın daha sonra "İyi Günde Kötü Günde" dizisinde rol aldı. Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı "Sefirin Kızı"nda Sahra rolünü canlandırdı. Işın, Murat Boz'un "Gece" adlı klibinde de yer aldı. "Masumiyet" dizisinde İrem karakterini oynayan oyuncu, şimdi ise Leyla ile Mecnun yeni sezonda Leyla olarak izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading