Yandex Metrica
SON DAKİKA
Lenfoma tedavisi görüyordu! Hakan Özoğuz'un sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Kardeşi Gökhan Özoğuz duyurdu

Lenfoma tedavisi görüyordu! Hakan Özoğuz'un sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Kardeşi Gökhan Özoğuz duyurdu

Athena grubunun üyelerinden Hakan Özoğuz, bir süredir lenfoma tedavisi görüyordu. Ünlü müzisyenin sağlık durumuyla ilgili gelişme merak edilirken, kardeşi Gökhan Özoğuz'dan açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:02

Athena grubunun müzisyenlerinden Hakan Özoğuz'dan geçtiğimiz aylarda hayranlarını üzen haber gelmişti. Ünlü ismin lenfomaya yeniden yakalandığı ortaya çıkmıştı. Sanatçının sağlık durumuyla ilgili gelişmeler sevenleri tarafından merak konusu olmuştu.

Önceki gün Tamirhane filminin galasına katılan Gökhan Özoğuz, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özoğuz, lenfoma tedavisi gören kardeşinin sağlık durumu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"10 SENEDİR VARDI"

Özoğuz,  "Sahnelere devam ediyor. Özkan (Uğur) abi ile beraber oldular. Müzisyen hastalığı gibi bir şey oldu bu hastalık. 10 senedir vardı zaten, son dönemde hareketlendi. Tedavi vakti bekleniyordu, tedavi oldu bitti. Şu an bomba gibi konserlere devam ediyoruz" dedi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"KONSERLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Hakan Özoğuz da geçtiğimiz ay Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading