Yandex Metrica

Lenfoma tedavisi görüyordu! Athena Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme

Lenfoma tedavisi görüyordu! Athena Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un lenf kanserine yakalandığı ve tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Sanatçının sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Müzisyenin sağlık durumu hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

Magazin

23.01.2024, 19:57

Athena grubunun gitaristi ve Gökhan Özoğuz'un kardeşi Hakan Özoğuz, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Ünlü ismin kansere yakalandığı ve tedavi görmeye başladığı ortaya çıkmıştı. Zor günler geçiren müzisyen, Ağustos ayında yaptığı paylaşımda bir süre sahne alamayacağını duyurmuştu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"HASTALIĞI ATLATMAYA ÇOK YAKIN"

Sağlık durumu merak edilen Hakan Özoğuz cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Gazeteci Arif Hür, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili bilgileri paylaştı.

Hür, köşesinde "Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği konuşuluyor. Özoğuz, aile fertlerinin ve sevenlerinin büyük desteğiyle bu hastalığı atlatmaya çok yakın. Doktorundan onay çıktığı takdirde de hayranlarını sahnelerde coşturmaya kaldığı yerden devam edecek." ifadelerini kullandı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"GEREKENLER YAPILIYOR"

Hakan Özoğuz, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılıyor..." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading