Yandex Metrica

Lenfoma tedavisi görüyordu! Athena Gökhan'dan kardeşinin sağlık durumu hakkında flaş açıklama! 'Aşıdan sonra...'

Lenfoma tedavisi görüyordu! Athena Gökhan'dan kardeşinin sağlık durumu hakkında flaş açıklama! 'Aşıdan sonra...'

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un bir süredir lenf kanseri ile mücadele ettiği ortaya çıkmıştı. Gökhan Özoğuz, kardeşinin sağlık durumu hakkında konuştu. Athena Gökhan, "Aşı olduktan sonra agresif bir forma geçti" dedi.

Magazin

23.01.2024, 19:58

Athena grubunun gitaristi ve Gökhan Özoğuz'un kardeşi Hakan Özoğuz'un lenf kanseriyle mücadele ettiği ve tedavi gördüğü öğrenilmişti. Hastalığı nedeniyle zor günler geçiren ünlü gitarist, Ağustos ayında bir süre daha sahne alamayacağını açıklamıştı. Gökhan Özoğuz, kardeşinin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, Bandırma Füze Kulübü'nün galasına katıldı. Şarkıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada lenfoma tedavisi gören kardeşi Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında konuştu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"3. AŞIYI OLDUKTAN SONRA AGRESİFLEŞTİ"

Özoğuz, "Hakan iyi... Zaten 10 senedir hep böyle bir hastalığı vardı. Bunun değişik bir türüydü. 10 senedir hiçbir hareketlilik yoktu. İddia edilecek bir şey değil ama 3. aşıyı olduktan 2 ay sonra aşırı agresif Bir forma geçti. Tedaviye başladı, sıkıntısı yok. Sadece tedavi olacak bitecek inşallah, öyle umuyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading