Yandex Metrica

La Casa de Papel'in Lizbon'u: Annem Türk dizilerinin hastası

La Casa de Papel'in Lizbon'u: Annem Türk dizilerinin hastası

Rol aldığı Türk filmi Grev'in gösterimi için İstanbul'a gelen Itziar Ituno Martinez, "Annem 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'yi izliyor. Birçok Türk dizisinin hastası" dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:12

La Casa de Papel'de Lizbon karakterini canlandıran Itziar Ituno, başrolünde yer aldığı Grev filmi için İstanbul'a geldi. Snob Magazin'in sorularını yanıtlayan oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"DİZİDE İSTANBUL OLMAK İSTERDİM"

"Dizide İstanbul olur muydunuz?" sorusuna yanıt veren Itziar Ituno, "Evet, çok isterdim. Çünkü bu şehri çok seviyorum. Hatta şöyle bir şey bile olurdu; bir yandan daha Avrupai, bir yandan da Doğulu... Yani bu iki konseptle ilgili malzeme veren tarafım var. Hoş olurdu." dedi.

"ANNEM TÜRK DİZİLERİNİN HASTASI"

İspanya'da Türk dizilerinin yaygın olduğuna değinen Martinez, annesinin "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisini izlediğini söyledi. Martinez, "Annem birçok Türk dizisini izliyor. Türk dizilerinin oldukça hastası. Bu dizilerin çoğunda fazlaca dramatik temalar var. Sanırım o drama insanları çok fazla çekiyor. Saplantılı bir şekilde izleniyor. Gördüklerimin çoğunda maço ya da soyluluğa özendiren öğeler var. Kendi mücadelesinde feminist bir kadınım ama yine de ben de izlediğimde bakakalıyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading