Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'in 'şiddet' açıklaması ortalığı karıştırmıştı! Olayların perde arkası ortaya çıktı

Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'in 'şiddet' açıklaması ortalığı karıştırmıştı! Olayların perde arkası ortaya çıktı

Kutsi'nin eşi Sibel Ülker'in sosyal medyadan yaptığı şiddet açıklaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. "Hepsini tek tek açıklayacağım" diyen Ülker'den yeni bir paylaşım geldi.

Magazin

24.02.2024, 06:38

Şarkıcı Kutsi'nin geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu Sibel Ülker, Instagram hesabından yaptığı açıklamada çocuklarıyla birlikte psikolojik şiddet gördüğünü açıklamıştı. Ülker, " Şu an söyleyeceğim tek şey; bazı insanlar gerçek hayatta daha iyi oyuncu ve o maskelerin altına hiç bilmediğiniz yüzleri var" demişti.

"PAYLAŞIM TAMAMEN YANLIŞ ANLAŞILDI"

Şimdi ise Ülker'den yeni bir açıklama geldi. Ülker, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dünkü yaptığım paylaşım tamamen yanlış anlaşılmıştır. Paylaşımımda sevgili eşim Kutsi’nin ismi dahi geçmemiştir. Kendisiyle boşandığımız gibi böyle bir durum söz konusu dahi değildir. Konu zaten Kutsi’yle evli olduğum için etraftan yapılan manipüle ve baskılarla alakalıdır.

Yüzlerinde bir maskeyle bana oyunculara taş çıkartan performans sergileyip arkamdan çevrilen işlerdir. Gizli olan Instagram sayfamdan yaptığım bu paylaşımın böyle yorumlanarak yayılmasına ve gündemi meşgul etmesine üzgünüm"

KIZLARIYLA VAKİT GEÇİRMESİNE SİNİRLENDİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sibel Ülker eşinin ilk evliliğinden olan kızlarıyla vakit geçirmesine sinirlenerek bu paylaşımı yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading