Yandex Metrica

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Necati Şaşmaz'ın ekrana dönmesi bekleniyordu, bambaşka bir karar aldı! Sürpriz proje

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Necati Şaşmaz'ın ekrana dönmesi bekleniyordu, bambaşka bir karar aldı! Sürpriz proje

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın ekrana ne zaman döneceği merak ediliyordu. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu, 'sürpriz' dediği yeni projesini açıkladı.

Magazin

21.03.2024, 19:37

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Necati Şaşmaz, sanatçı Muazzez Ersoy ile Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. İki ünlü isim basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet ederek soruları yanıtladı.

Muazzez Ersoy, "Canlı yayınım vardı, oradan çıktım. Necati Bey de programı izlemiş, aradı beni 'Bugün Kadınlar Günü' dedi. Ben de 'Gel, yemeğe geçiyorum' dedim. Kırmadı geldi, sağ olsun. Bakın kendisine hala 'Polat' diyorum. Polat Alemdar değişmez milyonların sevgilisi" dedi.

"ŞARKIMI MUAZZEZ HANIM SESLENDİRSİN"

"Necati Bey uzun zamandır görünmüyorsunuz, neler yapıyorsunuz?" sorusu üzerine Şaşmaz, "Şimdi müzikle ilgileniyorum, birkaç tane parçam var geçmişten kalan, onları paylaşıyorum. Eğer Muazzez Hanım beğenirse, onun söylemesini isterim bir şarkımı. Kendim de seslendirmeye çalışacağım. Yazdığım, okuduğum senaryolar var, onlara da bakacağım" ifadelerini kullandı.

YENİ PROJE SİNYALİ

Beş yıldır herhangi bir projede yer almayan Şaşmaz, ekrana ne zaman döneceğiyle ilgii "Okuduğum senaryolar var" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading