Yandex Metrica

Kumarda servetini kaybeden Serdar Ortaç'tan borç itirafı: Allah belamı versin

Kumarda servetini kaybeden Serdar Ortaç'tan borç itirafı: Allah belamı versin

Serdar Ortaç, önceki gün bir gazinoda sahne aldı. Ortaç, borcuyla ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. Şarkıcı 10 milyon TL borcu olduğunu söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş hakkında kullandığı argo ifadelerle gündeme gelen Serdar Ortaç, borçlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Şarkıcı, önceki akşam Yeni Gazino'da sahne aldı. Ortaç, borçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son dönemde bahis sitelerinde kumar oynadığına dair çıkan haberlerle ilgili konuşan Ortaç, "Evet geçmişte çok büyük hatalar yaptım. Kumar beni bitirdi. Allah benim belamı versin. Çok pişmanım, artık parayı tutmaya çalışıyorum" dedi.

"ÇOK BORCUM VAR"

Emeklilik sorularına yanıt veren Ortaç, "Elimde olsa bugün emekli olurdum ama çalışmak zorundayım. Çünkü çok borcum var. 10 milyon TL kredi borcum var. Eski eşim Chloe Loughnan'a 600 bin TL nafaka borcumda var. Benim de aylık yaklaşık 500 bin TL harcamam var." diye konuştu.

"EVLAT EDİNECEĞİM"

Snob Magazin'in haberine göre şarkıcı, gazetecilerine "Çocuk düşünür müsünüz?" sorusuna "Bu saatten sonra düşünmüyorum! Seksen yaşında çocuk sahibi olsam ne olacak? Emekli olduğumda evlat edinmeyi düşünüyorum" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading