Yandex Metrica

Kulüp dizisinin 2. sezon konusu ne olacak?

Kulüp dizisinin 2. sezon konusu ne olacak?

Netflix'in dönem draması Kulüp,geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. İzleyiciler Kulüp 2. sezon konusu ve yayın tarihini merak ederken, Metin Akdülger'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Netflix, Türkiye yapımı dizilerinden Kulüp'ü 5 Kasım'da izleyicilerin beğenisine sundu. Dizi, hikayesiyle, 1950'li yılları iyi yansıtmasıyla ve oyunculuk performansıyla seyircilerden tam puan aldı. Yapım, yayınlandığı tarihten kısa süre sonra Netflix'in ilk 10 listesinin zirvesine yerleşirken, 2. sezon da merak konusu oldu. 

Dizinin 2. sezonunun geleceği, çekimlerin ilk sezonla birlikte yapıldığı duyuruldu. Kulüp'ün Orhan'ı Metin Akdülger'den de 2. sezonla ilgili ipuçları geldi.

KARAKTERLERİN İÇ YÜZLERİNİ İŞLEYECEK

Oyuncu kadrosunda yer alan Asude Kalebek, Salih Bademci ve Metin Akdülger Habertürk'te 'Ne Yapsak' programının konuğu oldu. Dizide Kulüp'ün sahibi Orhan'ı canlandıran Akdülger, 2. sezona ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Akdülger, Kulüp 2. sezon yayın tarihinin sorulması üzerine "Yakında diyelim önümüzdeki bir iki ay içerisinde. Biz de net bir tarih bilmiyoruz. Karakterlerin iç yüzlerini gördüğümüz ve sezon olarak bir çözüme ulaşan bir hikaye olacağını düşünüyorum. Henüz ben de tamamını izlemedim siz gibi." yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading