Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kubilay Aka'dan Miray Daner'e olay yaratan sözler! Düşman...

Kubilay Aka'dan Miray Daner'e olay yaratan sözler! Düşman...

Önceki yıl yollarını ayıran Miray Daner ve Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde karşılaşmıştı. Aka, eski sevgilisiyle ilgili sessizliğini bozdu.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Kubilay Aka ve Miray Daner, geçtiğimiz yıl yollarını ayırmış, ihanet iddiaları gündem olmuştu. Miray Daner, Seda Sayan'ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 

Geçtiğimiz günlerde Miray Daner ve Oğulcan Engin bir ödül törenine katıldı. Törende Kubilay Aka'nın da yer alması magazin gündemine bomba gibi düştü. Eski sevgililer törende adeta köşe kapmaca oynadı.

Önceki akşam Erkan Kolçak Köstendil ile görüntülenen Kubilay Aka, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oyuncu, Miray Daner'le ilgili sorulara çok konuşulacak yanıt verdi.

"DÜŞMAN DEĞİLİZ"

Magazin Burada'nın haberine göre; gazetecilerin ödül töreniyla ilgili sorusuna Aka, "Doğrudur, profesyonel insanlarız aynı işi yapıyoruz. Çok büyük bir salondu karşılaşmadık. Karşılaşsaydık tabi ki konuşurduk, iletişim kurardık. Medeni insanlarız. Onun dışında da düşman değiliz. Bir problemimiz yok, oturur konuşuruz." yanıtını verdi.

Oyuncu, teklif gelmesi durumunda Miray Daner ile aynı projede rol alıp almayacağı sorusu üzerine "Teklife bağlı, projeye bağlı. Uzatmayalım isterseniz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading