Yandex Metrica
SON DAKİKA
Koronavirüse yakalandığı biliniyordu, Emine Ün'den acı haber

Koronavirüse yakalandığı biliniyordu, Emine Ün'den acı haber

Oyuncu Emine Ün'ün koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören annesi hayatını kaybetti. Oyuncu, vefat haberini sosyal medyadan duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 17:52

Emine Ün geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmış, oyuncunun annesinin de test sonucu pozitif çıkmıştı. Ün, sosyal medya hesabından annesiyle olan fotoğrafını paylaşıp, annesinin yoğun bakıma alındığını duyurmuştu. Oyuncu, sabaha karşı annesinin vefat haberini paylaştı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Emine Ün, "Annem.. Kapkara bir gün, acımın tarifi yok." ifadelerini kullandı. Hürriyet'e konuşan Ün, "Ben iyileştim ama bu sabah annemi kaybettik. Şimdi annemi de alıp çıkacağız hastaneden. Çok üzgünüm." dedi.

ANNESİ İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Birkaç gün önce Instagram hesabından paylaşım yapan Emine Ün, annesinin sağlık durumunu paylaşarak dua istemişti. Oyuncu,şu ifadelere yer vermişti:

"Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer maalesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber korona olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı. Ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından biraz da olsa iyiyim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading