Yandex Metrica

Koronavirüse yakalanan Mahsun Kırmızıgül sağlık durumunu açıkladı

Koronavirüse yakalanan Mahsun Kırmızıgül sağlık durumunu açıkladı

ABD sehayati öncesinde koronavirüs testi pozitif çıkan Mahsun Kırmızıgül, "Aşılanmak çok önemli. Aşılanmasam çok ağır geçirebilirdim." dedi.

Magazin

22.03.2024, 09:13

Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ve ailesi, Amerika seyahati öncesinde koronavirüs testi yaptırdı. Kırmızıgül ve kızı Lavin'in testi pozitif çıktı. 14 gün karantinaya alınan sanatçı, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaştı.

"HASTALIĞI AYAKTA  ATLATTIM"

Aşının önemine dikkat çeken şarkıcı, iki doz Biontech olduğunu belirterek, "Malesef ben ve 5 yaşındaki kızım da korona olduk. O aşılar olmasaydı inanın hastalığı çok ağır geçirebilirdim. Ama o iki doz aşı sayesinde hiç hasta olmamış gibi coronayı ayakta atlattım. Kızım Lavin'im de ise hiçbir şey yok, onun corona geçirdiğini anlamadık bile. İkimizin de test sonuçları negatif çıktı... Arayan soran tüm dostlara kendim ve ailem adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

"EVET ÖLDÜM"

Takipçisinden gelen bir mesajı da paylaşan Kırmızıgül, aralarında geçen diyalogu şu ifadelerle aktardı:

"Yurdumun insanı çok enteresan. Biri bana yazmış. 'Abi duydum corona olmuş ölmüşsün doğru mu?' cevap yazdım. “He öldüm, öbür taraftan yazıyorum sana."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading