Yandex Metrica

Koronavirüse yakalanan Defne Samyeli'nin sağlık durumu nasıl?

Koronavirüse yakalanan Defne Samyeli'nin sağlık durumu nasıl?

Eski spiker Defne Samyeli, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Samyeli, kendisiyle aynı ortamda bulunanların test yaptırmasını istedi.

Magazin

23.01.2024, 17:55

Ünlüler dünyası koronavirüs salgınından etkilenmeye devam ediyor. Serdar Ortaç, Ezgi Mola ve Haluk Levent'in ardından virüse yakalanan son isim Defne Samyeli oldu. Test sonucu pozitif çıkan Samyeli, haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu ve temasta olduğu kişileri uyardı.

"HASTALIKLA İLGİLİ ENDİŞEM YOK"

Samyeli açıklamasında "Covid pozitif olduğumu öğrendim. Hastalıkla ilgili bir endişem yok; hafif kırgınlık, boğaz ağrısı ve ara sıra gelen öksürükle çok rahat başa çıkabiliyorum şimdilik." ifadelerini kullandı.

Aynı ortamda bulunduğu kişileri uyaran eski spiker, "Son birkaç gün yakın temasta olduğum neredeyse herkese ulaştık sanıyorum. Yine de bir şekilde yakınımda olan arkadaşlarım, benimle fotoğraf çektirenler, aynı ortamda bulunduğum kişiler lütfen hemen test yaptırsın diye bu açıklamayı yapıyorum." diye konuştu.

Defne Samyeli, kendisiyle hızlı bir şekilde ilgilenen sağlık çalışanlarına ve Sağlık Bakanlığı yetkililerine de teşekkür etti. Ünlü isim, karantinada olması nedeniyle 4 Eylül'de gerçekleştireceği konserinin de iptal edildiğini duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading