Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'in sevgilisi olay oldu: DOĞUKAN GÜNGÖR, O GÜZELLE YAKALANDI: Dizi finalinde önce...

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'in sevgilisi olay oldu: DOĞUKAN GÜNGÖR, O GÜZELLE YAKALANDI: Dizi finalinde önce...

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbetinin Fatih Karakterini canlandıran Doğukan Güngör, Seray Karakaya ile aşk iddiaları ile anılmaya başlandı. Bu gelişme gündeme bomba gibi düştü. İddialara ilişkin Seray Kaya yanıt verdi. İşte detaylar…

Magazin

25.04.2024, 16:11

Kızılcık Şerbeti Cuma günleri seyircileri ekranlara kitlemeye devam ederken dizide oynayab iki oyuncu arasındaki aşk kıvılcımları gündeme bomba gibi düştü Seray Kaya ile Doğukan Güngör'ün görüntülendiği anlardan beridir aralarında aşk olduğuna dair iddialar gündeme geldi. Mekan çıkışı objektiflere takılan çift baş başa yemek yemişti. Seray Kaya görüntülendiğinde ayaküstü röportaja başlandı. Aşk iddialarına yönelik de samimi açıklamalarda bulundu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

“BUNLARI KONUŞMAYALIM”

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Fatih karakteri ile popülerliği yakalayan ve bir anda geniş bir kitleye hitap etmeye başlayan Doğukan Güngör ile ilgili açıklamada bulundu. Sorulan aşk iddialarına yönelik Kaya “dedikoduların doğru olmadığını” söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Özel hayat konuşmuyorum. Hayatımda kimse yoktur. Bu yeterli bence. Doğukan sevdiğim biridir. Ancak bu konuları konuşmayalım” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading