Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan itiraf! Duyanların ağzı açık kaldı

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan itiraf! Duyanların ağzı açık kaldı

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa rolünü canlandıran Sıla Türkoğlu verdiği röportajlarda samimi itiraflarda bulundu. Oyuncu, kendisiyle ilgili şaşırtıcı bir detayı da açıkladı.

Magazin

26.04.2024, 01:33

Emanet dizisinde canlandırdığı Seher rolü ile geniş kitlelerce tanınan Sıla Türkoğlu, diziden ayrılmasının ardından Kızılcık Şerbeti için anlaşma sağlamıştı. Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Türkoğlu, hem güzelliği hem performansıyla adından söz ettiriyor. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM'DAN KEŞFEDİLMİŞ

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Türkoğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu olma sürecini anlatan Türkoğlu, şunları söyledi:

"Instagram üzerinden keşfedildim. Tiyatrodaki fotoğraflarımı gören bir ajans bana ulaştı. Deneme çekimine yolladılar ve kabul edildim. Oyunculuğa başlarken hedefim hiçbir zaman başrol olayım gibi şeyler değildi. Bu işten duyduğum hazla yola çıktım. O süreç beni buraya getirdi."

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"AYAK NUMARAM NEDENİYLE LİNÇLENDİM"

Oyuncu, "Kendin hakkında şaşırtıcı bir şey söyleyecek olsan ne olurdu?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.  Türkoğlu, "Ayak numaram 40. İnsanlar genelde buna şaşırıyor, hatta sosyal medyada linçlendim bile ama ben seviyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading