banner2

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan itiraf! Duyanların ağzı açık kaldı

Kızılcık Şerbeti'nde Doğa rolünü canlandıran Sıla Türkoğlu verdiği röportajlarda samimi itiraflarda bulundu. Oyuncu, kendisiyle ilgili şaşırtıcı bir detayı da açıkladı.

Magazin 11.12.2022, 00:40 11.12.2022, 01:00
Abone ol
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan itiraf! Duyanların ağzı açık kaldı

Emanet dizisinde canlandırdığı Seher rolü ile geniş kitlelerce tanınan Sıla Türkoğlu, diziden ayrılmasının ardından Kızılcık Şerbeti için anlaşma sağlamıştı. Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Türkoğlu, hem güzelliği hem performansıyla adından söz ettiriyor. 

INSTAGRAM'DAN KEŞFEDİLMİŞ

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Türkoğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu olma sürecini anlatan Türkoğlu, şunları söyledi:

"Instagram üzerinden keşfedildim. Tiyatrodaki fotoğraflarımı gören bir ajans bana ulaştı. Deneme çekimine yolladılar ve kabul edildim. Oyunculuğa başlarken hedefim hiçbir zaman başrol olayım gibi şeyler değildi. Bu işten duyduğum hazla yola çıktım. O süreç beni buraya getirdi."

"AYAK NUMARAM NEDENİYLE LİNÇLENDİM"

Oyuncu, "Kendin hakkında şaşırtıcı bir şey söyleyecek olsan ne olurdu?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.  Türkoğlu, "Ayak numaram 40. İnsanlar genelde buna şaşırıyor, hatta sosyal medyada linçlendim bile ama ben seviyorum." dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!