Yandex Metrica

DOLAR

32.53

%-0 expand_less

EURO

35.00

%0.4 expand_less

ALTIN

2435.10

%0.6 expand_less

BIST

9774.44

%0.54 expand_less

BTC ($)

63789.00

%-0.4 expand_more

Kıvanç Tatlıtuğ'a iftira attığı iddia edilmişti... Azra Akın'dan Erkan Özerman açıklaması!

Kıvanç Tatlıtuğ'a iftira attığı iddia edilmişti... Azra Akın'dan Erkan Özerman açıklaması!

Oyuncu Azra Akın, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Tescilli güzel, Erkan Özerman'ın açıklamalarının ardından hukuki süreç başlattıklarını duyurdu.

Magazin

22.02.2024, 05:20

Best Model yarışmacılarına ahlaksız tekliflerde bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen Erkan Özerman, geçtiğimiz günlerde Azra Akın'la ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü organizatör, "Elinden kaçırmamak için Kıvanç Tatlıtuğ'a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa kıskançlık sebebiyle neler yaptı." demişti.

"GEREKLİ DAVAYI AÇTIK"

Azra Akın, önceki gün oğlu ile birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı. Erkan Özerman'ın açıklamalarına karşı hukuki süreci başlattıklarını belirten oyuncu, "Gerekli davayı açtık. Bu yüzden konu hakkında konuşmayacağım" dedi.

"AZRA AKIN'A SALDIRMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ"

Azra Akın'ın menajeri Yasemin Kök, iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek "Yapılan itibar sarsıcı ve yalan açıklamalarla ilgili hukuki ve cezai süreç başlatılmıştır. Dönem dönem bu şekilde Azra Akın'ın itibarına saldırmayı alışkanlık haline getirmiş Erkan Özarman'a yargı gerekli cevabı verecektir." açıklamasını yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading