Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in doğmamış bebeğine milyonluk teklif!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in doğmamış bebeğine milyonluk teklif!

Kıvanç Tatlıtuğ'un hamile eşi Başak Dizer'in bebeğiyle reklam filminde oynaması için bir firmadan milyonluk teklif geldiği iddia edildi. Dizer, eşinin isteği üzerine teklifi geri çevirdi.

Magazin

25.02.2024, 07:35

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor. Çift anne baba olma heyecanı yaşarken, doğmamış bebeklerine şimdiden birçok firmadan teklif geliyor.

Beş aylık hamile olan Başak Dizer'e bir mobilya firmasından teklif geldiği konuşuluyor. Akşam'ın haberine göre, bebek odası tanıtımı için Başak Dizer'e 200 bin dolar (Yaklaşık 2.7 milyon TL) teklif edildi.  Ancak firma ünlü stilistten olumlu yanıt aramadı.

44 yaşındaki Dizer'in milyonluk teklifi geri çevirmesinde eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un rolü olduğu konuşuluyor.

"ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN"

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz kasım ayında bir mekan çıkışı objektiflere yansımış, bebekle ilgili ilk kez konuşmuştu. Başarılı oyuncu, "Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" diye konuşmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading