Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın'ı ifşa etti! Erkan Özerman'dan olay yaratan itiraf: Yaşatmazdım o kızı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın'ı ifşa etti! Erkan Özerman'dan olay yaratan itiraf: Yaşatmazdım o kızı

Geçtiğimiz aylarda Best Model yarışmacılarına ahlaksız teklif yaptığı iddia edilen Erkan Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Özerman, 'Kıvanç’a attığı iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı.' dedi.

Magazin

06.04.2024, 23:38

Organizatör Erkan Özerman'ın Best Model yarışmacılarına ahlaksız teklif yaptığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Al Sana Haber'e konuk olan Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın'la ilgili şoke eden iddialarda bulundu.

"KIVANÇ'A İFTİRA ETTİ, ONU YAŞATMAZDIM"

Özerman'ın bir dönem sevgili olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkındaki iddiaları olay yarattı. Azra Akın'ı hedef alan organizatör, "Onun Kıvanç’a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık." dedi.

"ELİNDEN KAÇIRMAMAK İÇİN GAY İMASI YAPTI"

Azra Akın'ın o dönem Amsterdam'da oturduğunu, Kıvanç Tatlıtuğ'un ise Paris'te çalıştığını belirten Özerman, "Telefon açıyor 'Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?' Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç’a atılan iftirayı burada anlatamam" şeklinde konuştu.

Programın yorumcusu Seyhan Soylu ise "O dönem gay iması yaptı Kıvanç'a değil mi?" diye sordu. Özerman ise "Azra onu elden kaçırma korkusuyla iftira attı." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading