Yandex Metrica

Kıraç'tan Özgür Demirtaş takipçilerine: Yahu bu adamın neresinde Atatürk buluyorsunuz?

Özgür Demirtaş'a 4 milyon takipçinin nereden geldiğini sorguladıktan sonra birdenbire hedef tahtası haline getirilen ünlü sanatçı Kıraç, fenomen ekonomist hakkında çok konuşulacak yeni sorular sordu.

Magazin

23.01.2024, 18:59

Ünlü sanatçı Tufan Kıraç'ın 13 Mart'ta ekonomist Özgür Demirtaş hakkında yazdığı şu mesaj büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi: "İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye'de 4 milyona yakın insan niye takip eder?"

Bu soruya verdiği cevapta Kıraç'ı tanımadığını iddia eden Özgür Demirtaş, kibir kokan şu cümleleri sarf etti: "Ülkede istediği kadar ünlü olamayan ve gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor. Te Allahım yarabbim. Kim bu Kıraç?"

Özgür Demirtaş adını kimsenin bilmediği yıllarda albümleri milyonlar satan, klipleri ardı ardına izlenen, şarkıları da ezbere bilinen Kıraç, Özgür Demirtaş'la yaşadığı atışma hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Veryansın TV'de katıldığı yayında, 4 milyon takipçiyi nasıl elde ettiğini sorgulayarak Demirtaş'ın çok derin bir noktasına dokunduğunu söyleyen Kıraç, şunları kaydetti:

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

SANIRIM ÇOK DERİN BİR YERE DOKUNDUM

"Bir ekonomist için 4 milyon ciddi bir takipçi sayısıdır. İsim vermeden bir twit attım, 'ismi lazım değil' dedim. Çok beğenmiyorum kendisini ama böyle, saygısızlık ettiğimi de düşünmüyorum. İnsanlar aç, perişan evet. Çok ciddi sorunları var, ekonomiyle çok yakın ilgileniyorlardır. Bunla ilgili bir sorun yok." 

"Türkiye'de 4 milyon insan bir ekonomi yazarını niye takip etsin? Şu cevabı verebilirdi yani: 'Yahu Kıraççığım, insanlar ekonomik olarak çok sıkıntıdalar. Ondan dolayı takip ediyorlardır' deyip sakince geçiştirebilir ve bu kadar büyütmeyebilirdi. Ama sanırım çok derin bir yere dokundum..."

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

GİZLEMEYE ÇALIŞTIĞI BİR ŞEYİ Mİ GÖSTERDİM ACABA?

"Hiç göstermek istemediği bir şeyi mi gösterdim acaba? Onu mu hissettirdi bilmiyorum. Birdenbire çıldırdı. İşte, 'ünlü olmak isteyen, daha fazla meşhur olmak isteyen' şeklinde saçmasapan, 'kim bu Kıraç' diye de bitiren, fanlarına mı desek, takipçilerine 'hedef alın' komutudur bu..."

"Ben yıllar önce ideolojimi belli etmiş insanım. Fakat şu an ideoloji ya da parti bunlarla benim işim yok ama şimdi ben de infilak etmek üzereyim. Yani böyle, ne idüğü belirsiz insanların bir yerlerden bir şekilde kâh fonlanarak kâh profesyonellik kâh başka yapılarla önümüze getirilmesi... Bir şey başarıp başarmadığını bilmediğimiz insanların... Ya da başarmış da olabilir sorun değil. Ama böyle küstahça... Küstahça, kibirli tavra deliriyorum gerçekten."

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

BU ADAMIN NERESİNDE ATATÜRK BULUYORSUNUZ?

Özgür Demirtaş

"Burada mesele sadece Özgür Demirtaş değil. Onu savunanların profillerine bakıyorum, 'TC Atatürk', 'TC Atatürk' yazıyorlar. Yahu kardeşim, elinizi vicdanınıza koyun. Bütün Türk halkına sesleniyorum. Bu kadar da değil yani, ben böyle orta yolcu olamayacağım bu konuda. Yahu bu adamın neresinde Atatürk buluyorsunuz? Madem bu adamı bu kadar seviyorsunuz; 10 yıl önceye bir bakın bu adam ne demiş ne dememiş! Bir şeyler söylemiş, patlamış... 'Yunanistan şöyle olacak' demiş, saçmalamış. 'Türkiye uçuyor' demiş, saçmalamış. Türk halkının bu kadar kolay algıya gelmesinden çok rahatsızım."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading