Yandex Metrica
SON DAKİKA
Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Yoğun bakımda tedavi görüyordu

Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Yoğun bakımda tedavi görüyordu

Killa Hakan lakabıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş, koronavirüse yakalanmasının ardından sağlık sorunları yaşamış, bağışıklık sistemi çökmüştü. Ünlü rapçinin sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin

23.01.2024, 19:28

Rap dünyasında Killa Hakan olarak tanınan Hakan Durmuş, geçtiğimiz mart ayında koronavirüse yakalanmış, virüsün böbrek ve akciğerlerine zarar vermesinin ardından bağışıklık sistemi çökmüştü. Bir süredir yoğun bakımda tedavi görev rapçinin sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Killa Hakan'ın yoğun bakımdan çıktığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Almanya'da bir hastanede tedavi gören rapçinin gözlerini açtığı ifade edilirken, Durmuş'un yakın çevresi rapçinin 'annesinin elini tutabildiği ve oturma pozisyonunda durabildiğini' belirtti.

CEZA DUA İSTEMİŞTİ

Rapçi Ceza geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili paylaşım yapmış, dua istemişti. Ceza, "Arkadaşlar, değerli Killa Hakan ile ilgili haberleri ben de yanımdakilerden alıyorum. Maalesef 3 gündür yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var. Bir an önce güzel haber almak için bekliyoruz." diyerek meslektaşı için dua istemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading