Yandex Metrica

Kibariye kuaförleri dolandırdı mı? Sessizliğini bozdu

Kibariye kuaförleri dolandırdı mı? Sessizliğini bozdu

Kibariye, kuaföre kaynak saç yaptırıp borcunu ödemediği iddiasıyla gündeme gelmişti. Şarkıcı, dolandırıcılık suçlamalarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin

08.04.2024, 13:43

Kibariye, geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldi. Şarkıcının 4 bin 200 TL'ye kaynak saç yaptırdığı ve bu parayı ödemediği iddia edilmişti. Dün akşam bir mekanda sevenleriyle buluşan şarkıcı, hakkındaki iddialara karşı sessizliğini bozdu.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Uçankuş'un haberine göre Kibariye, dolandırıcılık iddialarını görünce çok sinirlendi. Sahne aldığı mekanda konuyla ilgili ilk kez konuşan şarkıcı, "45 senedir sesimle bir yerlere geldim, insanları dolandırarak değil. Kul hakkına girmedim. Çok sinirlendim. Yapmadığım bir şeyi bana kimse yaptı diyemez. Yeter artık. Çoluğum çocuğum var benim. Herkes haddini bilecek. Haddini bilmeyene de haddini bildiririm" dedi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Kibariye'nin geçtiğimiz ay eşi Ali Küçükbalçık ile Kadıköy'de bir kuaförde kaynak saç yaptırdığı ve işletmeden ödeme yapmadan ayrıldığı iddia edildi. Ödeme alamayan iş yeri sahipleri Kibariye'nin danışmanı ile iletişime geçerek ödeme yapılmasını istedi. Ali Küçükbalçık'ın ise ödemeyi yapmayacaklarını belirterek telefonu kapattığı öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading