Yandex Metrica

Kibariye hakkında şoke eden iddia: Çok sayıda mağdur var

Kibariye hakkında şoke eden iddia: Çok sayıda mağdur var

Kadıköy'de kuaföre giden sanatçı Kibariye, iddiaya göre 4 bin 200 liralık ücreti ödemedi. İşletme sahibi canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Magazin

08.03.2024, 22:13

İstanbul Kadıköy'de bir kuaför, şarkıcı Kibariye'nin 4 bin 200 lira değerinde kaynak saç yaptırdığını ve işlem sonrası ücreti ödemediğini iddia etti. İşletmeci, canlı yayında Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık'a seslendi.

İddiaya göre Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, kaynak saç yapan bir işletmeye giderek hizmet aldı. Ancak işlem sonrası 4 bin 200 liralık bedeli ödemeden işletmeden ayrıldı. İş yeri sahipleri Kibariye'nin danışmanı ile iletişime geçerek ücreti talep edince araya Ali Küçükbalçık girdi. Ödemeyi yapmayacaklarını söyleyen Küçükbalçık, telefonu kapatarak işletme sahibini de  engelledi.

İşletme yöneticisi bugün 2. Sayfa programına bağlanarak olayları anlattı:

"Kibariye hanım geldi, saçlarını yaptıracağını söyledi, biz de yaptık. Buradan mutlu bir şekilde ayrıldı, kendisi de söylüyor… Parayı vermeden gittiler, burada bir arkadaş bıraktılar rehin olarak 4-5 saat durdu dükkânda parayı ödemediler.

Bunun üzerine tekrar Ali Bey'i aradım. li Bey ‘4200 TL değil de bunu reklam karşılığı yapalım’ teklifinde bulundu. Ben de ‘en başından söyledim size böyle bir çalışmamız yok. Bizim böyle bir reklama da ihtiyacımız yok’ cevabını verdim."

"ÇOK SAYIDA MAĞDUR ULAŞTI"

Kibariye'nin olaylardan haberi olmadığını, bu işi şarkıcının eşinin organize ettiğini söyleyen işletme yöneticisi, "Bu olay duyulduktan sonra çok sayıda mağdur ulaştı. Çok problem yaşamışlar. Biz Kibariye hanım için dükkanı 5-6 saat kapattık. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading