Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kibariye'den eşi Ali Küçükbalçık'a dikkat çeken sözler

Kibariye'den eşi Ali Küçükbalçık'a dikkat çeken sözler

Kibariye ve Ali Küçükbalçık, TV8'de yayınlanan Paylaş Benimle isimli programa konuk oldu. Şarkıcı, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin

23.01.2024, 17:55

TV8'de ekrana gelen Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu 'Paylaş Benimle' isimli programa bu hafta usta sanatçı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık konuk oldu. Hakkındaki eleştirilere yanıt veren Ali Küçükbalçık, eşinin elini tutarak şikayetlerini dinledi.

"BENİM SEVGİYE İHTİYACIM VAR"

Bazı dönemler yalnız kaldığını dile getiren şarkıcı Kibariye, şöyle konuştu: "Benim sevgiye, saygıya ve hürmete ihtiyacım var. Bunu hep eşimden bekledim. Bir evlilikte bu sevginin hissettirilmesi çok önemlidir." 

"SEVGİM ÖLENE KADAR DEVAM EDECEK"

Ali Küçükbalçık ise Kibariye'nin Türkiye'de bir ekol olduğunu ifade etti. Evlenmeden önce de Kibariye'ye hayran olduğunu söyleyen Küçükbalçık, "Onu çok seviyordum. Bütün duyguları yaşayabilecek bir gücümüz var. Her duyguyu istediğimiz zaman yaşayabiliyoruz. Geçmişten ders alıp yolumuza devam ediyoruz. Zaman zaman onun yanında olamadığımı gördüm. Bazı duygularına merhem olmam gerektiğini de biliyordum. Sonuç itibariyle toparlayıcıyım. Allah’ın izni ile o hakikati yerine getirebiliyorum. Eşime karşı sevgim ölene kadar devam edecek." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading