Yandex Metrica

Kestane balı olayı ne? Esra Erol'a 'Kestane balının diyarı' olayı damgasını vurdu!

Kestane balı olayı ne? Esra Erol'a 'Kestane balının diyarı' olayı damgasını vurdu!

Esra Erol'da yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Karısını aldattığı iddia edilen adamın 'Kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar' diyerek konuşmaya başladığı görüntüler kısa sürede trendler arasına girdi.

Magazin

23.01.2024, 18:22

Esra Erol'da yaşanan 'kestane balı' olayı sosyal medyanın diline düştü. Esra Erol'un programına katılan Gülay Pazarlı isimli bir kadın, kocasının kendisini aldattığını iddia etti. Pazarlı, stüdyoda eşi Fehmi Pazarlı ile yüzleşti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

KESTANE BALI OLAYI NE?

Gülay Pazarlı, "2 yıldan beri beni kandırdın. Sen evlatlarının yüzünü yere eğdin. Senin için yaptıklarıma yazıklar olsun, her şeyini ben yaptım. Utanmadın mı nasıl çıktın oraya?" ifadelerini kullandı. Daha sonra söz hakkı verilen Fehmi Pazarlı ise "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" diyerek söze başladı. 

Eşinin bu ifadeleri üzerine daha fazla sinirlenen Gülay Pazarlı, "Reklam yapmaya başladı, ağzı çok laf yapar. Bal sattığı için reklam yapıyor." diye konuştu.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

İkilinin arasındaki diyaloglar sosyal medyaya damgasını vururken, birçok kullanıcı paylaşımında "Kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" sözüyle dalga geçti.

Bu akıma şarkıcı Edis de dahil oldu. "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" paylaşımını yapan şarkıcı, daha sonra "Hayata bakışım budur. İyi akşamlar" şeklinde bir paylaşım daha yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading