Yandex Metrica

Kerem Tunçeri'nin +18 mesajları ifşa olmuştu! Yeni gelişmeler ortaya çıktı

Kerem Tunçeri'nin +18 mesajları ifşa olmuştu! Yeni gelişmeler ortaya çıktı

Eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri'nin Aslı Enver ile ilişki yaşadığı dönemde özel mesajlarını ifşa eden Elif Şen hakkındaki şikayetini geri çekti. Elif Şen, Tunçeri'nin bu hamlesi karşısında sessiz kaldı.

Magazin

17.02.2024, 23:18

Geçtiğimiz yıl, Kerem Tunçeri'nin ünlü kadınlara attığı mesajlar ifşa olmuş, bu mesajlar magazin gündemini sarsmıştı. Kerem Tunçeri ise soluğu savcılıkta alarak ilgili kişiler hakkında şikayette bulunmuştu.

Savcılıkta ifade veren fenomen Elif Şen ise Tunçeri ile 6 ay konuştuklarını söyleyerek "Bir anlık öfke ve sinirle aramızda geçen konuşmaları sosyal medya hesabımdan paylaştım. Alkolün etkisindeydim ve bu nedenle pişmanım. Kendisinden özür diliyorum" şeklinde savunma vermişti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

TUNÇERİ ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Takvim'in iddiasına göre, hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Elif Şen'in mahkemesi devam ederken Kerem Tunçeri avukatı aracılığıyla şikayetini geri çekti. 

Mahkeme Tunçeri'nin dilekçesini dikkate alarak davanın düşürülmesine karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading