Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin yeniden aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi

Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin yeniden aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi

Hande Erçel ile yollarını ayıran Kerem Bürsin ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Oyuncunun 2014 yılında ayrıldığı Yağmur Tanrısevsin ile takipleşmesi barıştıkları iddialarını gündeme getirdi.

Magazin

28.01.2024, 13:12

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp geçtiğimiz yıl nisan ayında aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, geçtiğimiz ay ilişkilerini sonlandırmıştı. Bürsin ile fotoğraflarını silen Erçel, sevgilisini sosyal medyadan takipten de çıkarmıştı. İkilinin ayrılığını menajerlerinin istediği öne sürülmüştü.

YENİDEN TAKİPLEŞMEYE BAŞLADILAR

Kerem Bürsin'in 2014 yılında ilişkisini sonlandırdığı Yağmur Tanrısevsin ile sosyal medyada yeniden takipleşmesi kafaları karıştırdı. 'Güneşi Beklerken' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ikilinin sosyal medyada yeniden takipleşmesi "Yeniden bir araya mı geldiler? sorusunu akıllara getirdi.

"GÜNDEM BU ŞEKİLDE MEŞGUL EDİLMEMELİ"

Kerem Bürsin'in yeni bir aşka yelken açtığı haberlerinin ardından oyuncunun ajansından basın açıklaması yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.

Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading