Yandex Metrica

Kerem Bürsin ve Hande Erçel evleniyor mu? Çiftten ilk açıklama

Kerem Bürsin ve Hande Erçel evleniyor mu? Çiftten ilk açıklama

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, 'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Bürsin, gazetecilerin evlilik sorularını yanıtladı.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, haklarında çıkan aşk iddialarını uzun süre reddetmişti. Dizi finalinin ardından birlikte Maldivler tatiline çıkan çift, aşk haberlerini sosyal medya paylaşımlarıyla doğrulamıştı.

Kerem Bürsin, önceki gün yapımcı Burak Sağyaşar ile Etiler'de bir araya geldi. Oyuncu, mekan çıkışında gazetecilerle sohbet ederek soruları yanıtladı.

"İLGİNÇ PROJELER ÜZERİNE KONUŞUYORUZ"

Bürsin Sağyaşar ile yeni bir proje için görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti ancak detay vermekten kaçındı. Oyuncu, "Henüz netleşen bir şey yok ama güzel, ilginç, havalı projeler üzerine konuşuyoruz" dedi.

"KENDİ DÜNYAMIZI YAŞIYORUZ"

Sevgilisi Hande Erçel hakkında gelen soruları da yanıtlayan Bürsin, "Bir aradayken hiç iş konuşmuyoruz, kendi dünyamızı yaşıyoruz" dedi. Bürsin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"İlişkimizin tadını çıkarıyoruz. Evlilik çok önemli bir mevzu. Önümüzde işlerimiz ve kariyer planlamamız var. Evliliği konuşmak için henüz erken."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading