Yandex Metrica

Kerem Alışık'ın Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılma nedeni ortaya çıktı

Kerem Alışık'ın Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılma nedeni ortaya çıktı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık diziden ayrıldı. Oyuncunun 'Murat Ünalmış'la kavga ettiğiniz için mi diziden ayrıldınız?' sorusuna yanıt vermemesi dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:12

Birçok başrol oyuncusunun veda ettiği Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonun başlamasından birkaç bölüm sonra uzun süredir Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık, diziye veda etme kararı aldı.

Önceki gün Etiler'de objektiflere takılan Kerem Alışık, muhabirlerin "Murat Ünalmış'la kavga ettiğiniz için mi diziden ayrıldınız?" sorusuna yanıt vermeyerek sessiz kalmayı tercih etti. Oyuncunun bu sessizliği iddiaları güçlendirdi.

NE OLMUŞTU?

Bir Zamanlar Çukurova'nın 3. sezon çekimleri sırasında dizinin Demir Yaman'ı Murat Ünalmış ve Fekeli'si Kerem Alışık arasında büyük bir kavga yaşanmıştı. Alışık'ın senaryoya müdahale etmesi nedeniyle başlayan tartışmada oyuncunun Murat Ünalmış'a "Hıyar oğlu hıyar" dediği iddia edilmişti. Bunun üzerine sette gerilim iyice artmış, Ünalmış kendisine hakaret eden rol arkadaşından şikayetçi olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading