Yandex Metrica

Sitede Ara

Kendisiyle nikah masasına oturan Cris Galera boşanıyor! 'Başkasına aşık oldum'

Kendisiyle nikah masasına oturan Cris Galera boşanıyor! 'Başkasına aşık oldum'

Erkeklere artık güvenmediğini söyleyerek kendisiyle dünyaevine giren Brezilyalı model Cris Galera boşandı. Ünlü model, başkasına aşık olduğunu açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 18:21

Brezilyalı model Cris Galera, erkeklere güvenini yitirdiğini söyleyerek 3 ay önce kendisiyle evlenmişti. Gelinlikli pozlarını sık sık Instagram hesabından yayınlayan Galera, kendisinden boşandı.

"AŞKA İNANMAYA BAŞLADIM"

The Mirror'un haberine göre; ünlü model başkasıyla ilişkisi olduğu için kendisinden ayrıldığını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan 33 yaşındaki model, "Özel biriyle tanıştım ve aşka inanmaya başladım." diye konuştu.

"BAŞKA BİRİNE AŞIK OLDUM"

Galera, boşanmasıyla ilgili "Evliliğim sürdüğü sürece mutluydum. Ancak başka birine aşık olmaya başladım. Onun özel bir kişi olduğunu hissettiğimde aşka inancım arttı." ifadelerini kullandı.

"YAKIN ZAMANDA BOŞANMAYACAĞIM"

Ünlü model, kendisiyle evlendiğini şu ifadelerle duyurmuştu:

"Evet insanlar, bu doğru! Kendimle evlenmeye karar verdim. Kendime olan aşkımı kutluyorum ve diğer kadınlara özgüvenlerini yükseltmeleri için ilham vermek istiyorum. Dünyanın her yerinden benimle evlenmek isteyen binlerce kadın ve erkekten mesaj alıyorum. Yazık çünkü yakın zamanda boşanmayacağım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading