Yandex Metrica

Kaza geçiren Hülya Koçyiğit AKM açılışına katılamadı

Kaza geçiren Hülya Koçyiğit AKM açılışına katılamadı

Hülya Koçyiğit evinde geçirdiği ufak bir kaza nedeniyle AKM'nin açılışına katılamadı. Oyuncu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 18:12

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Hülya Koçyiğit, evde geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi (AKM) açılışına katılamadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Koçyiğit, en kısa sürede yeni AKM'yi gezmek için sabırsızlandığını ifade etti.

"MUAZZAM BİR GURUR"

Sanatçı, AKM'nin tamamlanmasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 98. yılında bu görkemli, muhteşem eserin ülkemize yeniden kazandırılması büyük bir mutluluk, kültür ve sanatımız adına muazzam bir gurur. Bu Cumhuriyet Bayramı AKM ile daha güzel. Kültür ve sanatın merkezi olan AKM'nin açılış gününe çok istememe rağmen geçirdiğim küçük bir kaza nedeniyle katılamadım. Yolculuğuna güçlü eserlerle devam edecek AKM'yi en yakın zamanda gezmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

"ULUSLARARASI YAPILARLA YARIŞACAK DONANIMDA"

AKM'nin uluslararası yapılarla yarışacak bir donanıma sahip olduğuna dikkat çeken Koçyiğit, "Merkezimiz için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve tüm emekçilerine sonsuz teşekkürler. Buram buram sanat kokan salonlarında, koridorlarında nice eserlerin sanatseverlerle buluşması dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading