Yandex Metrica

Kayahan'ın kızı Beste Açar dünyaevine giriyor! Düğün tarihi belli oldu

Kayahan'ın kızı Beste Açar dünyaevine giriyor! Düğün tarihi belli oldu

Kayahan'ın kızı Beste Açar özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açar, sevgilisi Oksal Erev ile nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 18:21

Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan müjdeli haber geldi. Bir süredir Bodrum'da yaşayan Açar, deprem tahmin uzmanı sevgilisi Oksal Erev ile evlilik hazırlığı yaptıklarını duyurdu.

"GÜZEL BİR NOKTA KOYMAK İSTİYORUZ"

Açar, 2 Şubat 2022 tarihinde sade bir nikahla hayatlarını birleştireceklerini söyledi. Sabah'a özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Açar, şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlığın, dostluğun bir başka versiyonu ile açığa çıktığı, çok keyifli, çok güzel bir ilişki var. Bununla ilgili de 02 Şubat 2022 tarihinde, tarihi ben enerjiye bakarak belirledim, işimi kullandım burada. Bodrum'da böyle bir karar aldık. Az kaldı. 2 ay kaldı. Böyle güzel bir nokta koymak istiyoruz."

DÜĞÜN YAZIN OLACAK

2 Şubat'ta sade bir tören yapılacağını, düğünü yaz aylarında yapmayı planladıklarını söyleyen Açar, "Kışın soğuk, hatta bazı yerlerde kar bile yağıyor Şubat ayında. Böyle küçük resmi bir tören. Evet, evet deyip, sonrası yazın" ifadelerini kullandı.

Beste Açar, Instagram hesabında müstakbel eşiyle pozunu paylaştı. Açar, "Sihir açığa çıkmak üzere yıllarca bekleyebilir" notunu yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading