Yandex Metrica

Kayahan'ın kızı Beste Açar 3 aylık aşkı Evren Bölek ile nikah masasına oturdu

Kayahan'ın kızı Beste Açar 3 aylık aşkı Evren Bölek ile nikah masasına oturdu

Kayahan'ın kızı Beste Açar, 3 aydır aşk yaşadığı Evren Bölek ile bugün dünyaevine girdi. Açar, nikahtan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin

23.01.2024, 19:29

Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açari geçtiğimiz yıl kasım ayında Oksal Erev ile evlilik kararı aldıklarını duyurmuştu. Ancak daha sonra ikiliden ayrılık haberi gelmişti. Beste Açar, ayrılıkla ilgili "Son üç ay içinde yaşadığım tutarsız öfke, kontrolsüz duygu durumları, şahsıma haddini aşan müdahaleler neticesinde eskiden arkadaşım olan kişiyle 10 Şubat 2022 tarihinden itibaren hiçbir ilişkim kalmamıştır." demişti.

Açar, ilişkisinin bitmesinin ardından Evren Bölek ile yeni bir aşka yelken açmış, ilişkilerini sosyal medya hesabından duyurmuştu. 

"SONSUZA KADAR EVET"

Açar ve Evren Bölek bugün nikah masasına oturdu. Beste Açar güzel haberi takipçileriyle paylaştı. Açar, paylaşımına "Sonsuza kadar 'evet' Her şeyin mümkün olduğunu bilmenin ötesinde yaşamak bir mucize… Olacak olan, gelecek olan zamanı geldiğinde sana doğru akıyor zaten. Kendi önünden çekilmen yeter.

Bir buluşma için Evren sizinle beraber yüzlerce kişinin hayatında öyle şeyleri organize ediyor ki… Neden hala olmuyor? Bu neden başıma geldi? demeyin! Nerden biliyorsunuz hayatınızın altının üstünden daha muhteşem olmayacağını? Hiç bir buluşma tesadüf değildir" ifadelerini yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading