Yandex Metrica

Kavga çıkarıp Nilperi Şahinkaya ile mahkemelik olmuştu! Burak Deniz sessizliğini bozdu

Kavga çıkarıp Nilperi Şahinkaya ile mahkemelik olmuştu! Burak Deniz sessizliğini bozdu

Burak Deniz, gittiği otelde olay çıkarmış, Nilperi Şahinkaya'ya küfürler savurmuştu. Deniz, olaydan günler sonra açıklama yaptı. Oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada herkesten özür diledi.

Magazin

23.01.2024, 19:50

Netflix'in Şahmaran dizisi için Adana'da bulunan Burak Deniz, önceki gece gittiği bir otelde taşkınlık çıkarmış, Nilperi Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi ile kavga etmişti. Oyuncunun Nilperi Şahinkaya'ya küfür ettiği öne sürülmüştü. Olayın ardından Şahinkaya, davacı olacağını açıklamış, mahkemenin yolunu tutmuştu.

Burak Deniz'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu, hem Şahinkaya hem de Emre Yusufi'den özür diledi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"ŞAKALAŞMAK İSTERKEN DOZAJINI KAÇIRDIM"

Burak Deniz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Adana Film Festivali nedeniyle bulunduğumuz otelde Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz Akıncı ile yaşamış olduğum ve istemediğim şekilde arkadaşlarımı kırmamla sonuçlanan hadise nedeniyle tekrardan çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Şakalaşmak isterken dozajının kaçabileceğini düşünemediğim, oldukça tatsız geçen bir gecenin sabahında kendilerinden hemen ve bizzat özür dilemek için gerek menajerim aracılığıyla gerekse de kendim doğrudan iletişime geçmeye çalıştım ancak başarılı olamadım.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"HERKESTEN TEKER TEKER ÖZÜR DİLERİM"

Kamuoyu nezdinde yaşanan bu talihsiz olaydan ve topluma örnek teşkil etmeyen bu davranışımdan ötürü Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından ayrıca o gece olaya tanık olan herkesten teker teker özür diliyor, kamuoyunu böyle bir konuyla meşgul ettiğim için de ne kadar üzgün olduğumu tekrar belirtmek istiyorum.

Umarım bu kırgınlıklar en kısa zamanda son bulur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading