Yandex Metrica

Kardeşlerim dizisinin Oğulcan'ı Cihan Şimşek'ten güzel haber! Dünyaevine giriyor

Kardeşlerim dizisinin Oğulcan'ı Cihan Şimşek'ten güzel haber! Dünyaevine giriyor

Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek, KKTC Türkiye Sanat Ödülleri törenine katıldı. Diziyle ilgili konuşan oyuncu, özel hayatıyla ilgili güzel haberi verdi.

Magazin

23.01.2024, 18:30

ATV'de ekrana gelen Kardeşlerim dizisi son dönemde ödüllerle sık sık gündeme geliyor. Dizide Oğulcan Eren karakterini canlandıran Cihan Şimşek, sergilediği performans ile adından söz ettiriyor. Oyuncu, KKTC Türkiye Sanat Ödülleri'nde 'En iyi çıkış yapan genç oyuncu' ödülüne layık görüldü.

Şimşek, "Mutluyum, böyle geceler güzel oluyor. Şimdi setten geldim, buradan yine sete gideceğim. Yoğun bir programım var" ifadelerini kullandı. Çekimlerin devam ettiğini ve reytinglerden memnun olduklarını söyleyen Şimşek, oyuncu kadrosu olarak başarının karşılığını vermeye çalıştıklarını söyledi.

Kardeşlerim dizisinde popülerliğinin artmasından sonra hayatında bir şey değişmediğini belirten başarılı oyuncu, yaz aylarında sevgilisi Sinem Şimşek ile nikah masasına oturacağını açıkladı. Şimşek, 2022'de evlilik yolunda adım atacaklarını dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading