Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kardeşlerim 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim ekrana veda mı edecek?

Kardeşlerim 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim ekrana veda mı edecek?

Kardeşlerim 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. ATV kanalında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi.

Magazin

23.01.2024, 18:38

ATV kanalında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 34. bölümü izleyicilerle buluştu. Kardeşlerim dizisinin gelecek bölümü olan 35. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı takipçiler tarafından merak konusu oldu. Kardeşlerim dizisinin 35. 2. fragmanı yayınlandı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading