Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kanye West Kim Kardashian'ı aldattığını itiraf etti

Kanye West Kim Kardashian'ı aldattığını itiraf etti

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan ünlü rapçi Kanye West, 'Donda! albümünde yer alan 'Hurricane' isimli şarkısıyla şimdiye kadar yanlış yaptığı her şeyi itiraf etti.

Magazin

23.01.2024, 17:55

Reality şov yıldızı Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olan rapçi Kanye West hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Şu sıralar kendini yeni albümü Donda'nın çalışmalarına veren West'in, Hurricane isimli şarkısının sözleriyle şimdiye kadar yanlış yaptığı her şeyi itiraf ettiği önü sürüldü.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"HAZMEDİLMESİ GEREKEN ÇOK ŞEY VAR"

West, Hurricane adlı şarkısında, "İşte çok zengin gibi davranıyorum / İşte yeni bir genç kızla (yeni bir piliçle) geldim / Ve ben gerçeğin ne olduğunu biliyorum / İki çocuğun ardından hala oynuyorum / Hayatta hazmedilmesi gereken çok şey var..." şeklinde sözlere yer veriyor.
Bu durum da onun, Kardashian ile birlikteliklerinden dünyaya gelen ilk iki çocuğu North ve Saint'in doğumlarından sonra eşini aldattığının bir göstergesi olarak yorumlandı. Çiftin, Psalm ve Chicago adında iki çocuğu daha bulunuyor.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

KENDİNİ İFADE EDİYOR

Bir kaynağın People dergisine verdiği demece göre, Kanye West, yanlış yaptığı her şeyi itiraf etmek ve aynı zamanda özür dilemek için şarkı sözlerini kullanıyor. Amerikalı rapçi, şarkı sözlerinden birinde Kim Kardashian ile birlikte yaşadıkları Californiya'daki milyon dolarlık malikaneye de gönderme yapıyor.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

KIM'E ÖZEL ŞARKILAR

Kardashian ile dostane ilişkisini sürdüren West'in, yeni albüm tanıtımına destek olan Kardashian'a yazdığı "Sevgilim bana geri dön" benzeri şarkı sözleri, yeni albüm tanıtımlarında hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı. Yeni albümünde yer alan Love Unconditionally adlı şarkısının, boşanma aşamasında olduğu reality show yıldızı Kim Kardashian ve evliliğinin bitişiyle ilgili olduğu anlaşılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading