Yandex Metrica

Kanseri yenen Şimal dünya evine giriyor

Kanseri yenen Şimal dünya evine giriyor

Bir süredir mücadele ettiği göğüs kanserini atlatan Şimal evlilik yolunda ilk adımı attı. Şarkıcı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nişanlandı.

Magazin

16.03.2024, 09:33

Şarkıcı Şimal, sosyal medya hesabından kanser olduğunu ve kemoterapiye başladığını duyurmuştu. Zor günleri geride bırakan Şimal kanseri yendi.  Ünlü şarkıcı şimdilerde dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Şimal, tedavisinin ardından uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişanlanan ünlü şarkıcı, kız isteme töreninden görüntüleri paylaştı ve "Bizim için en güzel gün" notunu düştü. Ailesi ve sevenleri şarkıcıyı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Şimal'in kahve getirdiği anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

"BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM"

Şarkıcı geçtiğimiz günlerde sevenlerine müjdeli haberi vermiş, kanseri yendiğini açıklamıştı. Şimal, " O kadar mutluyum ki test sonuçlarım geldi. Hiç kitlem kalmamış o kadar mutluyum ki... Sanırım kurtuldum. Dua eden herkese teşekkür ederim. Bugün benim doğum günüm, çok mutluyum" ifadeleriyle duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading