Yandex Metrica

Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi

Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır taburcu oldu mu? Jülide Kural'dan açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, ameliyat sonrası yoğun bakıma alınmıştı. Kadir İnanır'ın son sağlık durumunu sevgilisi Jülide Kural açıkladı.

Magazin

17.03.2024, 03:20

Cumartesi günü aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Denizli'ye getirilmiş, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Ertesi gün beyin kanaması geçiren 72 yaşındaki sanatçı, ameliyata alınmıştı.

Başarılı operasyonun ardından yoğun bakıma alınan oyuncu, birkaç gün önce uyandırıldı ancak her türlü ihtimale karşın yoğun bakımda tutuluyordu. Oyuncunun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeleri sevgilisi Jülide Kural açıkladı.

"ZİHİN VE BEDENİ TAMAMEN SAĞLIKLI"

Kural, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"25 Kasım itibariyle tüm veriler olumlu yönde seyrettiğinden normal odaya alınmıştır. Zihin ve beden fonksiyonları bütünüyle sağlıklıdır. Doğal olarak bu zorlu sürecin yorgunluğu devam etmektedir ancak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin elbette başta doktorları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeği, özeni ve sevgisiyle bu süreci de büyük bir hızla olumluya dönüştürmektedir."

İnanır'ın ne zaman taburcu olacağına ilişkin bilgi ise paylaşılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading