Yandex Metrica

Kadir Ezildi düğün salonunda doğum gününü kutladı, takı töreni yaptı! Sosyal medya yıkıldı 'Sonradan görmeyim, görgüsüzüm'

Kadir Ezildi düğün salonunda doğum gününü kutladı, takı töreni yaptı! Sosyal medya yıkıldı 'Sonradan görmeyim, görgüsüzüm'

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi, bir düğün salonunda kendisi için doğum günü partisi düzenledi. Tarık Mengüç'ün sahne aldığı doğum gününde takı töreni de yapıldı. O görüntüler sosyal medyanın gündemine otururken, Kadir Ezildi'den eleştirilere yanıt geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:00

Fox TV'nin sevilen yarışması En Hamarat Benim'in sunuculuğunu üstlendiği Kadir Ezildi, çok konuşulan bir doğum günü düzenledi. Ezildi'nin davetiye bastırıp düğün salonunda yaptığı doğum günü partisinde Tarık Mengüç sahne aldı. Dansöz ve dev pastanın olduğu partide takı töreni yapılması da ilginç anlara sahne oldu. 

Ezildi, şarkılar eşliğinde davete gelenlerle uzun süre dans edip eğlendi. Temizlik takıntısıyla tanınan Ezildi'nin doğum günü partisine ait görüntüler sosyal medyada viral oldu. Bazı kullanıcılar fikri çok beğendiklerini söylerken, bazı kullanıcılardan eleştiriler geldi. Ünlü fenomen, o eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"HAYATTAKİ EN MUTLU GÖRGÜSÜZÜM"

Sunucu, Instagram hesabından eleştirilere verdiği yanıtta "Hiç umurumda değilsiniz. Canım ne isterse onu yapıyorum. Ben, keyfim ve kahyası buna karar verdik. Hayattaki en mutlu görgüsüzüm, sonradan gördüm ve bunu değerlendiriyorum ve mutluyum. Sonradan görmek suç mu? Allah sonradan verdi sonradan gördüm." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading