Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kaan Yıldırım'dan 'Ebru Gündeş' iddialarına yanıt!

Kaan Yıldırım'dan 'Ebru Gündeş' iddialarına yanıt!

Kaan Yıldırım, Hadise ile ayrıldıklarını doğrularken, magazin gündeminde konuşulan Ebru Gündeş iddialarına da açıklık getirdi.

Magazin

23.01.2024, 17:35

Hadise ile dolu dizgin aşk yaşayan Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini sonlandırdı. Ayrılığın ardından magazin gündemi, Kaan Yıldırım'ın Ebru Gündeş'le görüştükten sonra Hadise'den ayrıldığı iddiasıyla çalkalandı. 

Bir magazin programında, ayrılığın perde arkasında Ebru Gündeş vardı. İddialara göre Kaan Yıldırım, Reza Zarrab ile Hadise arasında çıkan aşk dedikodularının detaylarını öğrenmek için Ebru Gündeş'i aradı. Gündeş'in anlattıkları üzerine Yıldırım, Hadise ile ayrılma kararı aldı.

"YOLLARIMIZI DOSTÇA AYIRDIK"

Kaan Yıldırım, çıkan haberlerden sonra sessizliğini bozdu. Çıkan haberlere açıklık getirmek istediğini söyleyen Yıldırım, "3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici." 

"Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading