Yandex Metrica

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'den evlilik açıklaması! İlk kez net konuştular

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'den evlilik açıklaması! İlk kez net konuştular

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın aşkı geçtiğimiz haftalarda belgelenmişti. İkili el ele objektif karşısına geçmişti. Önceki gün birlikte görüntülenen ünlü çift, evlilik sorularına yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 19:49

Yaz aylarında Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın aşk yaşadıkları iddia edilmiş, hatta ikilinin tatili de birlikte yaptıkları öne sürülmüştü. Çift hakkında aşk dedikoduları dolaşırken, ikilinin ilişkisi geçtiğimiz hafta doğrulanmıştı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele gelmişti. Çift, magazin muhabirlerinin sorularına "Her şey yolunda, keyfimiz yerinde" demekle yetinmişti.

Aşklarını sosyal medyada da duyuran ünlü çift, önceki akşam tiyatro çıkışında birlikte görüntülendi. Muhabirlerle araç içinde sohbet eden ikili, evlilik sorularına da yanıt verdi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"İLİŞKİMİZ ÇOK İYİ GİDİYOR"

"Güzel giden bir ilişkiniz var. Evlilik düşüncesi var mı?" sorusu üzerine Kaan Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika da bir yerlerden çıkmak istemiyoruz. Biraz hayatımızdan keyif almak istiyoruz. Bizim için her şey çok güzel."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading