Yandex Metrica

Kaan Yıldırım ve Hande Erçel'in otel kaçamağı basına sızdı! Kaan Yıldırım çileden çıktı, oteli birbirine kattı

Kaan Yıldırım ve Hande Erçel'in otel kaçamağı basına sızdı! Kaan Yıldırım çileden çıktı, oteli birbirine kattı

Bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kaan Yıldırım, gözlerden uzak bir tatil yapmak için lüks bir otele gitti. Ancak ünlü çiftin fotoğraflarının basına sızması sonucu Kaan Yıldırım çılgına döndü.

Magazin

27.03.2024, 01:43

Hande Erçel'in Kerem Bürsin'den ayrıldıktan kısa bir süre sonra adı Kaan Yıldırım ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkili önce yurt dışında birlikte görüntülenmiş,  geçtiğimiz haftalarda ise aşk yaşadıklarını doğrulamışlardı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, magazin basınına görüntü vermemek için Marmaris'te lüks bir oteli tercih etti. 

Erçel ve Yıldırım, üç günlük tatilleri için 270 bin TL ödeyerek villada kaldı. Ancak Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın tatilinden fotoğraflar sızdırıldı.

FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Takvim'in haberine göre; fotoğraflarını sosyal medyada gören Yıldırım küplere bindi ve otel yetkilileriyle büyük bir tartışma yaşadı. "Biz gözlerden uzakta olmak için buraya geldik ama görüntülerimiz her yerde" diyerek yetkililere çıkıştı. Ünlü oyuncu, fotoğrafların kimin tarafından çekildiğinin bulunmasını istedi. Yetkililerle sert bir şekilde tartışan Kaan Yıldırım'ın bu tarzı, oteldeki diğer müşterilerin tepkisini çekerken ikilinin fotoğraflarını kimin çektiği ise bulunamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading