Yandex Metrica

Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı iddia edilen Hande Erçel'den ilk açıklama! İddiaları yalanlamadı

Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı iddia edilen Hande Erçel'den ilk açıklama! İddiaları yalanlamadı

Kerem Bürsin ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hande Erçel'in Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Milano dönüşü havaalanında görüntülenen Erçel, sorular karşısında sessiz kaldı ve daha sonra konuşmak istediğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 19:06

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Kapımı Çal dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileriyle sıkça magazin gündeminde kendisine yer bulan çiftten geçtiğimiz aylarda kötü haber geldi. Çift, yollarını ayırma kararı aldı. İkilinin ilk hamlesi sosyal medyada birbirlerinin fotoğraflarını silmek oldu.

Yaşananların ardından geçen hafta Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın bir mekanda eğlendiği görüldü. İkili daha sonra aynı araçta görüntülendi. Bu durum aşk iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

"ÖZEL HAYATIMLA İLGİLİ KONUŞMUYORUM"

Ablasıyla çıktığı Milano tatilinden dönen Hande Erçel, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kaan Yıldırım ile yeni bir ilişkiye başlayıp başlamadığı sorularına yanıt vermedi. Daha sonra açıklama yapacağını söyleyen oyuncu, "Ben hiçbir zaman özel hayatımla ilgili konuşmadım. Şimdi de konuşmayacağım" ifadelerini kullandı. 

Erçel'in aşk iddialarını yalanlamaması da dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading