Yandex Metrica

Kaan Yıldırım bir istihbarat dizisiyle ekrana bomba gibi dönüyor! Bakın kimi canlandıracak

Kaan Yıldırım bir istihbarat dizisiyle ekrana bomba gibi dönüyor! Bakın kimi canlandıracak

Benim Mutlu Ailem dizisinden ayrılma kararı alan Kaan Yıldırım'ın yeni sezonda rol alacağı proje belli oldu. Bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Show TV'nin yeni dizisi Sipahi ile anlaştı.

Magazin

23.01.2024, 19:40

TRT'nin dijital platformu için hazırlanan Mevlana dizisinde rol alan Kaan Yıldırım, çekimlerin ardından soluğu tatilde almıştı. Gelen iş tekliflerini değerlendiren Yıldırım, Vahide Perçin'in başrolünde olduğu "Benim Mutlu Ailem" dizisine dahil olmuş ancak kısa süre sonra projeden çekilmişti.

Oyuncunun yeni sezon projesi belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kaan Yıldırım, Show TV'de ekrana gelecek olan Sipahi dizisiyle anlaştı. 12 Eylül'de sete çıkması beklenen dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar da devam ediyor.

ÖNEMLİ BİR İSTİHBARATÇIYI CANLANDIRACAK

Sipahi dizisi, istihbarat teşkilatının en yetenekli saha adamlarından Korkut Ali Türkoğlu'nun etkileyici hikayesini konu alacak. Olaylar, Türkoğlu'nun bir operasyonda önemli bilgiler içeren bir telefonu ele geçirmesiyle başlayacak. Aksiyonun yüksek olacağı dizinin senaryosunu Kaan Yıldırım'ın çok beğendiği belirtildi.

Yıldırım, rolü için kampa girdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading